COVID-19

Vanaf 1 juli zijn we weer in de vaart niet zoals u van ons gewend bent maar op 1.5 meter afstand eea.volgens de coronaregels van het RIVM. We hebben stickers geplakt op plaatsen waar je niet mag zitten en losse stoelen op het voordek geplaatst zodat er maximaal 20 personen kunnen meevaren er vanuitgaande dat er hoofdzakelijk families meevaren met eventueel kinderen als er teveel singles meegaan wordt het aantal aanzienlijk beperkt .Bij boeking graag samenstelling gezelschap doorgeven.

De (aangepaste) huurprijs is voor een vaartocht (3 uren varen) €250,00. Mocht u langer willen varen is dat mogelijk voor €75,00 per uur. Vaarprijzen zijn exclusief 9% BTW.

De thuishaven van de “Johanna Jacoba” is IJlst. Andere opstapplaatsen zijn in overleg mogelijk, maar de aan- en afvoertijd naar de overeengekomen opstapplaats wordt in de prijs doorberekend c.q. als vaartijd meegeteld.

U kunt gebruik maken van catering aan boord. Vanwege het Coronavirus hebben we geen bediening mee aan boord wel is het mogelijk om koffie/thee,fris/bier aan boord te nuttigen het is deze vaart zelfbediening.

We werken deze periode met blikjes fris/bier.

Lopend buffet of een BBQ is helaas niet mogelijk op de Johanna Jacoba. Wij werken samen met Stadsherberg “Het Wapen van IJlst”misschien is het leuk om na de vaart hier te dineren? Voor meer informatie www.wapenvanijlst.nl

Met vriendelijke groeten,

Namens het Stichtingsbestuur “Johanna Jacoba”

Marianne Popma-Schreur
0643543345